Bij Bistro Pinot nodigen we u uit om te genieten van ons Bistro Verrassingsmenu, met zorg samengesteld door Chef-kok Mike van Dijken. De avond begint met een verfijnde amuse, gevolgd door een keuze uit 3, 4- of 5-gangen diners, waarbij u ook de mogelijkheid heeft tot uitbreiding.
Ons Bistro menu weerspiegelt de persoonlijke ervaringen en culinaire indrukken van Chef-kok Mike en Sommelier Tariq. Elk gerecht is doordrenkt met de essentie van hun dagelijks leven, waardoor u niet alleen ziet maar vooral proeft met hoeveel aandacht en passie elk detail is bereid. Door de harmonie van lokale ingrediënten met Franse smaken te combineren dagen we onszelf uit om steeds weer het perfecte gerecht te serveren.
Bij Bistro Pinot maken we gebruik van hoogwaardige producten uit de zee, de lucht en van het land. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan de unieke smaakbeleving die onze keuken kenmerkt. Laat u verrassen door de creativiteit en vakmanschap van Chef-kok Mike van Dijken en geniet van een onvergetelijke culinaire reis bij Bistro Pinot.